Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Anders Gerdin tillWeber Shandwick

Publicerad: 20 Januari 2009, 21:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

Anders Gerdin, tidigare chefredaktör på Aftonbladet, rekryteras till pr-byrån Weber Shandwick. "Det här är en drömrekrytering för oss", säger vd Christina Saliba till Dagens Media.


Anders Gerdin var chefredaktör på Aftonbladet i tio år när han förra året klev av och ersattes av Jan Helin.

Anders Gerdin, som ska jobba med rådgivning och medierelationer, säger om sitt nya jobb som pr-konsult på Weber Shandwick:

- Sedan jag slutade på Aftonbladet har jag fått en mängd erbjudanden, bland annat från pr-byråer. Weber Shandwick var emellertid den byrå som kändes mest lockande, och det känns väldigt spännande att inleda ett partnerskap med byrån.

Weber Shandwick rekryterar också Rodrigo Pozo Graviz från pr-byrån Sargasso till tjänsten som kreativ chef.

- Det som lockade mig var byråns inställning till kreativitet, idéer och marknads-pr. Och byråns arbetssätt, som mer påminner om en kreativ kommunikationsbyrå än en pr-byrå, Rodrigo Pozo Graviz.

Christina Saliba, vd för Weber Shandwick, säger till Dagens Media:

- Vi satsar offensivt för tillväxt och det här ligger i linje med vår strävan efter att bli en av Sveriges vassaste byråer.

- Jag är oerhört glad över att vi lyckats rekrytera Anders och Rodrigo. De är båda stjärnor inom sina respektive områden. Deras kunskap, erfarenheter och namnkunnighet blir ovärderliga för oss och våra kunder.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.