Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Amy Diamond och Federley videopratar för Bubblare

Publicerad: 11 Februari 2008, 12:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

Eniroägda videouppladdningstjänsten Bubblare lanserar videochatt och anlitar kändisar för extra draghjälp. Bland kändisgalleriet syns bland andra Frederick Federley och sångerskan Amy Diamond som i helgen gick vidare till finalen i Melodifestivalen.


Under en veckas tid ska kändisar koppla upp sig på Bubblares videochatt och prata med sina fans. Bubblare har under veckan utlokaliserat hela sitt kontor till H&M på Sergels Torg varifrån kändisarna ska chatta.

- När de är klara med chattande finns det möjligheter för fansen att träffa sin idoler på plats, säger Oskar Kalmaru, vd för Bubblare.

Utöver Amy Diamond ska också Amit Paul, före detta A-Teens, Hoffmaestro & Chraa, Fredrick Federley, Caracola och Blondinbella chatta för Bubblare. Fler kändisar ska presenteras inom kort.

Bubblares videochatt är unik på den svenska marknaden, säger Oskar Kalmaru eftersom den inte kräver att användaren laddar ner någon mjukvara.

- Det är bara att sätta igång och videochatta. Vi tror mycket på det här systemet eftersom vi ser att det är den logiska utvecklingen från textbaserad chatt, till videouppladdning. Nu kombinerar vi dem.

Han säger att formatet också innebär nya annonseringsmöjligheter även om han inte vill gå in i detalj på hur det kommer att fungera. Bubblare har sedan starten sålt eller hyrt ut de tekniska plattformar de har tagit fram och Oskar Kalmaru säger att så också blir fallet med videochatten.

- Vi tror att systemet är användbart för kundtjänster av olika slag för att skapa en personligare kontakt. Även dejtingtjänster på nätet borde ha intresse av den här produkten.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.