Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

AMF Pension lockar med fotboll

Publicerad: 2 April 2008, 09:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:53

AMF Pension körde i måndags i gång sin tredje film där livet passerar revy. Ett stundande fotbolls-EM ligger bakom fotbollstemat. <b>Se filmen på Dagensmedia.se</b>.


AMF Pension levde länge på sina filmer om att hälsa på sig själv i framtiden. Sedan förra sommaren har fokus bytts något till filmer där huvudpersonens liv passerar i revy.

-Filmerna bygger på samma kommunikationsstrategi som filmerna där personerna besökte sig själva i framtiden. Det här är bara en annan uttolkning av strategin vi kallar framtiden är ljus, säger Cecilia Rosendahl Lavén, chef för marknad och affärsstöd på AMF Pension.

Filmen ska rulla i TV3, TV4, TV4 Plus, TV6, TV8 och Discovery. Något slutdatum är inte satt för filmen, som liksom tidigare filmer är gjord av Forsman & Bodenfors. Mediebyrå är Mindshare.

Fotbollstemat känns naturligt enligt Cecilia Rosendahl Lavén.

-Dels är det fotbolls-EM i sommar och dels är våra kunder väldigt fotbollsintresserade. Vi kommer även göra fotbollsevent framåt sommaren, men det ligger så långt fram så det vill jag inte prata om nu.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.