onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Allt under en miljon tittare är en besvikelse"

Publicerad: 29 september 2008, 09:19
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

På lördag sjösätter TV4 sin stora helgunderhållning, Stjärnor på is. Dagens Media publicerar deltagarlistan - och frågar programdirektören Åsa Sjöberg om förväntningarna. "Allt under en miljon tittare är en besvikelse", säger hon.


HW

Henrik Widell


Åsa Sjöberg fortsätter:

- Vi har alltid höga mål för vår helgunderhållning och siktar på att bygga en ny skyskrapa. Jag tycker vi har dragit ihop en väldigt modig line up. Det här är trots allt den största utmaningen som en sådan här kändiselit stått inför i svensk television.

Hon säger att det varit ett stort pussel att lägga för att få få in rätt mix av personer.

- Det är ett stort commitment för stjärnorna som är med. Det går inte att åka in på en skridsko utan det här handlar om tio veckors stengård träning med live-sändningar. Så det har varit många strävsamma diskussioner men Meter (produktionsbolaget) har lyckats dra ihop ett brett och stjärnspäckat gäng.

Stjärnorna är ju redan igång med träning, hur går det för dem?

- Ömsom vin, ömsom vatten. Någon har spelat hockey tidigare och någon annan har aldrig stått på ett par skridskor, vilket tittarna kommer att märka. Det här är tufft, riktigt tufft.

Deltagarna i Stjärnor på is:

Lars Frölander Christian "Kicken" Lundqvist Marie Serneholt Markus Fagervall Lulu Carter Josefine Sundström Jesper Blomqvist Josefin Crafoord Torgny Mogren Malin Ewerlöf Krepp Rafael Edholm Tony Irving

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev