Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Allt om PC tar tillbaka gammal chefredaktör

Publicerad: 25 Januari 2007, 14:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:12

Tommy Johansson, som tidigare var chefredaktör för Allt om PC, går tillbaka som chefredaktör för samma tidning. Han efterträder Henrik Möllberg, som nyligen sades upp efter bara ett halvår på jobbet.


Enligt det Växjöbaserade förlaget First Publishing har det varit "upp och ner" för Allt om PC under Henrik Möllbergs tid som chefredaktör.

- Sensommaren och hösten var tuffa upplagemässigt. Det beror på att vi laborerade mycket med tidningen under året. Vi testade bland annat att ha med fler människor i tidningen, säger förlagschefen Patrick Ekelius.

Hur fungerade det?

- Det var ingen bra idé. Nu är vi tillbaka till våra rötter, med tips och trix. Det är så det ska vara och vi märker att det går bättre nu.

Tommy Johansson har sedan förra våren, då han klev av sin första period som Allt om PCs chefredaktör, arbetat med att utveckla förlagets webbtjänster och nyhetsbrev. Han har även varit med om att starta den nya tidningen Digital Stuff, som delas ut gratis i en rad hemelektronikkedjors butiker.

Många dator- och tekniktidningar läggs ned eller slås ihop med andra tidningar. Ni la till exempel ner titlarna Xbox 360 och Windows XP-guiden under det gångna året. Kommer Allt om PC att finnas kvar?

- Oh, ja. Absolut. Vi har haft en ganska stadig upplaga genom åren. Nu jobbar vi på att få en fungerande webbplats för alla våra titlar. Det ingår i planen för 2007.

Lisen Forsberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.