Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ahlvarsson kliver in i Nöjesguiden

Publicerad: 24 November 2008, 15:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Nöjesguiden, som nyligen bytte chefredaktör, får en ny styrelseledamot i it-entreprenören Ola Alhvarsson.


Förändringens vindar blåser på Nöjesguiden. Enligt ett pressmeddelande från tidningen träffade Ola Ahlvarsson Nöjesguidens ägare på internetkonferensen SIME. Där ska tycke ha uppstått och Ola Ahlvarsson tar nu plats i styrelsen.

- Jag har varit en trogen Nöjesguidenläsare under hela mitt liv så det här känns helrätt. Jag ser en fantastisk möjlighet att länka samman tidningens 15 nummer, de nästan 70 events som Nöjesguiden genomför varje år och en expansiv satsning på digitala möjligheter. Underhållning blir ett allt viktigare verktyg för att nå fram till unga storstadsmänniskor, en målgrupp som är svår att nå. Det är här Nöjesguiden ska vara bäst på att förstå såväl målgruppen som annonsörerna, säger Ola Ahlvarsson i pressmeddelandet.

Nöjesguiden bytte nyligen chefredaktör då Hannes Dükler lämnade plats för 23-åriga Margret Atladottir. Hon ska nu leda tidningens satsning på att föryngra målgruppen.

Ola Ahlvarsson är styrelseordförande i Result och var en av it-boomens mest uppmärksammade entreprenörer.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.