Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Aftonbladet travar med ATG

Publicerad: 24 Januari 2007, 09:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:12

Imorgon drar Aftonbladets igång sajten Trav365.se i samarbete med ATG. Sajten ska tillsammans med Aftonbladets papperstidning utgöra det mest kompletta paketet av travjournalistik i Sverige.


- Travsporten är en av de största folksporterna i Sverige och vi har länge tittat på hur vi ska kunna förbättra oss för att serva den här stora och kunniga publiken, säger Olof Brundin informationsdirektör på Aftonbladet.

Han vill inte berätta alltför mycket om innehållet men säger att sajten ska vara faktaspäckad med en hel del unikt material. Ambitionen är att publicera större intervjuer, fördjupande travjournalistik och driva debatt inom ramen för travsporten.

- Tillsammans med tidningens travbevakning ska vi skapa Sveriges bästa paket med travjournalistik. Det blir viktigt att snabbt skapa en vana hos läsarna att använda båda kanalerna.

Hur ser samarbetet med ATG ut?

- Det är inget jag kan nämna i kronor och ören men det är inte gratis att starta upp sajter och ATG är en ekonomisk partner som vi har en lång historia med.

Vilka besöksmål har ni satt upp.

- Vi har höga besöksmål. Besökaren kan gå direkt in på sajten men vi länkar också från Aftonbladet.se, och då vet vi att det blir stor trafik.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.