tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Aftonbladet sluter avtal med skvallerbyrå - ersätter Sännås

Publicerad: 18 september 2008, 11:40
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

För en månad sedan bröt Aftonbladet med den frilansande paparazzifotografen Per-Olof Sännås. I dag skrev tidningen i stället under ett avtal med den svenska bild- och nyhetsbyrån Hot Pics & Gossip, som är inriktad på skvaller och kändisjournalistik.


FS

Fredrik Svedjetun

fredrik@dagensmedia.se


Nicola Chessa och Poppe Linge Hot Pics & Gossip grundades 2005 och drivs av Poppe Linge, Nicola Chessa och Agneta Nisbeth.

Utöver kändis- och paparazzibilder säljer Hot Pics & Gossip bland annat hemma hos-reportage, paparazzifilmer och mingelreportage.

Nu står det klart att Aftonbladet får första tjing på allt material som Hot Pics & Gossip tar fram.

- Vi har precis skrivit på ett samarbetsavtal med Aftonbladet. De får förstahandstjing på allt vi producerar, säger Poppe Linge på Hot Pics & Gossip.

Aftonbladet köpte tidigare in en stor mängd paparazzimaterial av den frilansande fotografen Per-Olof Sännås. Men han sparkades för en månad sedan då det stod klart att han hade hoppat fram ur ett buskage och skrämt Englas mamma i samband med Engla-rättegången.

Hot Pics & Gossip håller för närvarande på att etablera ett kontor i Los Angeles ihop med den italienska agenturen Granata Images. Syftet är att sälja kändismaterial från USA till både italienska och svenska medieföretag.

- Nicola åker till Los Angeles på söndag för att etablera kontoret, jag är kvar här och jobbar med våra frilansare, säger Poppe Linge.

Hot Pics & Gossip har även lanserat en ny, annonsfinansierad sajt på Hotgossip.se.

- Vi har säljare som säljer både webb-tv-reklam och vanligt reklam. Vi har fått en fantastisk bra respons från både läsare och annonsörer.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev