måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Aftonbladet.se byter Real Media mot Adtech

Publicerad: 25 september 2008, 11:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Aftonbladet.se har sedan millennieskiftet använt Real Medias annonshanteringssystem Open Adstream men byter nu till Adtech. "Det kommer underlätta annonshanteringen för annonsörerna avsevärt", säger Anders Berglund, försäljningsdirektör på Aftonbladet.se.


HW

Henrik Widell


- Vi ville ha ett system som var bättre anpassat efter våra behov. Med Adtech kan vi lägga in alla våra annonser i systemet, från webb-tv och mobilt till vanlig bannerannonsering, säger Anders Berglund.

Varför just Adtech?

- Jag ska inte säga att annonshanteringssystem är en färskvara men det svänger snabbt. När vi kollade av vad som fanns på marknaden så var Adtechs lösning den som passade oss bäst just nu. Hur det ser ut om ett halvår är en annan fråga.

Anders Berglund säger att gränssnittet på det nya systemet är lättare att navigera i och hantera, vilket ska underlätta för Aftonbladet.ses annonsörer. En annan anledning till att valet föll på Adtech var supporten.

- De har sitt huvudkontor i Tyskland men har ett säljkontor och tekniker på plats i Stockholm. Det hade också Real Media men de riktigt tunga teknikerna satt i USA med alla problem det medför i form av tidsskillnad och annat.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev