Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökNyheter

Affärsvärlden tappar reporter

Publicerad: 15 Oktober 2010, 11:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:35

Linda Vikström, reporter på Affärsvärlden, slutar för att starta eget.


Ämnen i artikeln:

Affärsvärlden

Efter en lång karriär som journalist växlar Linda Vikström spår och startar eget inom affärsutveckling inom redaktionella projekt.

– Efter att ha jobbat som journalist i tretton år, bland annat på Expressen, DN Ekonomi, Ekonomi-Ekot och nu fem år på Affärsvärlden vet jag hur man gör tidning. Jag har dessutom drivit eget företag i många år och fattar sånt som att typ lyssna på kunden, alltså i första hand läsaren, säger Linda Vikström.

En sanning tar hon med sig som ledstjärna till sin nya verksamhet:

– Jag har kommit på en grej som verkar chocka en del, att man måste ha stabil och bra lönsamhet för att få till ett riktigt bra redaktionellt innehåll. Där finns det mycket att göra och jag tror att jag kan bidra.

Hur känns det att lämna Affärsvärlden?

– Det har varit mitt drömjobb och det ska bli kul att jobba den tid som är kvar med Per Karlsson, vår nya affärsutvecklare. Det har varit inspirerande att höra om hur han jobbade med Sportbladet och jag har redan lärt mig en hel del.

Linda Vikström jobbar kvar på Affärsvärlden fram till jul.

 

Henrik Widell


Ämnen i artikeln:

Affärsvärlden

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.