Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Affärsvärlden: Nu har vi Sveriges bästa börssajt

Publicerad: 18 April 2008, 10:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

I tisdags var det premiär för Veckans Affärers nya sajt. Nu följer Affärsvärlden deras exempel och hottar upp sin med ny börstjänst och ny grafik.- Jag kan absolut säga att vi nu har Sveriges bästa börssajt, säger chefredaktör Jon Åsberg.


Affärsvärldens nya sajt gick upp i morse.

- Vi kan nu som första ekonomisajt i Sverige erbjuda strömmande realtidskurser och massor av andra proffsiga tjänster, säger Jon Åsberg.

Ny är också avdelningen Hausse & Baisse, där redaktionen lägger ut rykten, analyser, vinstvarningar och trender. Dessutom lanseras tjänsten Aktietipset, där besökarna kan lägga upp sina egna köp- och säljtips, som sedan graderas efter hur bra de lyckas.

- Vi ska också fördubbla antalet anställda som jobbar med webben. Vi kommer gradvis att gå från tre till sex, säger Jon Åsberg.

Ni relanserar sajten samma vecka som Veckans Affärer.

- Ja, det verkar vara på tapeten nu. Men vi har satsat mycket på börs och nyheter, Veckans Affärer känns mer som ett traditionellt magasin på nätet.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.