Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Advertising.com tappar vd - går till Gajdo

Publicerad: 19 April 2007, 10:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Frank Ericson har varit vd för Advertising.coms svenska organisation allt sedan starten för sex år sedan. Nu hoppar han av annonsnätverket för att istället bli vd för Gajdo som han var med om att starta för ett år sedan.


Gajdo är en söktjänst på internet för tjänster. Sajten startades för cirka ett år sedan av Krister Mossberg och Frank Ericson som ett sidoprojekt. Nu har ambitionerna växt. I veckan gick riskkapitalföretaget Pod Ventures in i bolaget och Frank Ericson lämnar Advertising.com för att koncentrera sig helt på Gajdo. Simone Skoog, före detta försäljningschef på Advertising.com går in som ny vd på företaget. Frank Ericson säger om bytet av vd-stol:

- Jag är en entreprenör och arbetsuppgifterna på Advertising.com är idag mer av förvaltning. Jag har jobbat på företaget sedan starten och behöver nya utmaningar. Dessutom brinner jag för konceptet i Gajdo.

Gajdo vill bli Europas ledande sökmotor för tjänster och har ambitionen att expandera snabbt. Innan juni ska tjänsten finnas i fem europeiska länder. Gajdo ska också få en make over med en ny design och teknisk plattform.

- Gajdo startade som ett hobbyprojekt och den tekniska plattformen håller inte för den mängd annonser som Gajdo numer hanterar.

Den 25 maj är det premiär för nya Gajdo.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.