Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Acne om Wiwen-Nilssonsoch Schulmans hatkampanj

Publicerad: 22 Augusti 2008, 07:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Den något otippade duon Calle Schulman och Jonas Wiwen-Nilsson, vd på Realtid.se, har förenats i en gemensam hatattack mot Acne Jeans. Acnes chefsdesigner är dock oberörd av kritiken. "Jag försöker att inte bry mig om vad som skrivs", säger han.


Calle Schulman och Jonas Wiwen-Nilsson attackerar Acne i en artikel på Realtid.se 1000 apors chefredaktör Calle Schulman har tröttnat på att hans dyra jeans från Acne går sönder. Sedan en tid tillbaka driver han därför en kampanj mot klädföretaget via sin sajt 1000 apor.

"Jag tänker inte ge mig förrän Jonny Johansson eller Micke Schiller på Acne skriftligen ber mig och alla andra Acne-köpare om ursäkt. Det ska stå: Förlåt för våra jeans suger kvalitetsmässigt. Med våra priser borde vi kunna producera jeans som håller längre än två månader. Förlåt", skriver Calle Schulman på sin blogg.

Han har även fått uppbackning av Realtids vd Jonas Wiwen-Nilsson, som "blev eld och lågor" när han fick höra om Calle Schulmans Acne-hat.

Jonas Wiwen-Nilsson säger i en intervju i den egna tidningen att hans jeans från Acne bara höll ett par dagar vilket han tycker är "för jävligt med tanke på alla ungdomar som köper dyra jeans av dålig kvalitet".

När Dagens Media når Acnes chefsdesigner Jonny Johansson är han ovetande om duons kampanj mot hans jeans.

- Det kände jag inte till. Men jag försöker att inte läsa det som skrivs. Jag läser aldrig intervjuer med mig själv eller omdömen om visningar.

Vill du kommentera deras kritik?

- Nej det vill jag egentligen inte. Jag försöker att fokusera på att göra kläder.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.