onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Academic Work byter ut Andréasson PR

Publicerad: 17 september 2008, 12:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

När kontaktpersonen på Andréasson PR går på föräldraledighet passar rekryteringsföretaget Academic Work på att byta byrå.


KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Efter en pitch gick uppdraget till Agency.

- Vi har jobbat länge med Andréasson och vi är väldigt nöjda med dem. Men nu har vår kontaktperson gått på mammaledighet, vilket var ett bra tillfälle för oss att se oss om efter en ny byrå, säger Anna Ersholt, marknadschef på Academic Work.

Byråbytet innebär att pr-arbetet utökas.

- Academic Works har växt och gått från att ha varit enbart för studenter till att även förmedla mer avancerade jobb till dem som har jobbat några år. Agancys uppdrag blir att lösa hur vi på bästa sätt kan få förtroende bland unga akademiker genom pr.

Nyligen bytte Academic Work mediebyrå från Starcom till Mindshare. I början av oktober startar en reklamkampanj riktad till unga akademiker. Reklambyrån Super Hype har gjort kampanjen.

- Tidigare har vi framför allt vänt oss till kunderna men den nya kampanjen är riktad till dem som söker jobb. Den blir därför mer publik och kommer att synas där folk tar sig till och från jobbet, till exempel i tunnelbanan, säger Anna Ersholt.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev