Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ability Media går samman med Quedro

Publicerad: 5 Maj 2008, 09:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Nystartade mobilmarknadsföraren Ability Media går samman med Quedro, ett företag som utvecklar tjänster för mobilen. "Det innebär att vi blir nummer ett vad gäller mobil marknadsföring i Norden", säger Patrick Törn, vd på Ability Media, tidigare säljchef på Aftonbladet.se.


I och med samgåendet kommer Ability Media över Quedros tekniska plattform som bland annat inkluderar ett system för mobila kampanjer, ett mobilt annonssystem samt ett distribution- och presentationssystem.

- Samgåendet innebär att vi kan kombinera den bästa mobila plattformen på marknaden med vårt mobila nätverk, säger Patrick Törn.

Ability Media beskriver sig som en kreativ byrå för interaktiva medier med fokus på webb, mobil, koncept och strategi och nätverk.

- Av de fyra benen räknar vi med att mobilen ska stå för cirka 60 procent av omsättningen om några år. Det här segmentet växer så att det knakar.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.