Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

A-Com tillbaka från obslistan

Publicerad: 26 Maj 2008, 14:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

Efter fyra månader på observationslistan handlas kommunikationskoncernen A-Coms aktier från och med i dag återigen på Stockholmsbörsens nordiska lista.


I januari placerades A-Coms aktier på Stockholmsbörsen observationslista, eftersom företagets nyvalda styrelse inte ansågs vara tillräckligt kompetent för att leda ett noterat bolag.

Nu har styrelsen varit aktiv i över tre månader, och bedöms som tillräckligt erfaren. A-Coms aktier har därför återförts till börsens nordiska lista.

- Nu är vi tillbaka till normalläge och det är vi glada för. Genom att sitta i några månader har styrelsen fått mer kunskap både om styrelsen och om hur det är att sitta i en företaggstyrelse, säger A-Coms Fredrik Sandelin.

Vid A-Coms årsstämma i fredags omvaldes företagets styrelse: Hans Fjärem (ordförande), Stine Rolstad Brenna, Torgeir Dahl, Mikael Hellberg och Rikard Svensson.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.