Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

A-com och Kenneth Danielsson startar digitalbyrå

Publicerad: 10 Januari 2007, 06:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Kenneth Danielsson, tills nu verksam inom Aegis Isobarnätverk, startar den digitala kommunikationsbyrån Wisely i samarbete med kommunikationskoncernen A-com.


Bakom idén still Wisely står Kenneth Danielsson, med erfarenheter från såväl mediebyrå, webbyrå och sökmotorsmarknadsföring. Han blir också vd och hälftenägare av den nya byrån. Den andra hälften ägs av A-com.

- Enkelt uttryckt är Wisely en blandning mellan en reklambyrå och mediebyrå helt inriktad på digital kommunikation. Det finns ett hål på marknaden som vi tänker täcka, säger Kenneth Danielsson. Vi vill vara bredare än att att bara boka media. Visionen är att behärska hela den digitala arenan.

Målsättningen med Wisely är inte att bli någon liten spelare, men några ekonomiska prognoser vill Kenneth Danielson inte ge. Redan från starten har Wisely ett 15-tal kunder och sex medarbetare.

- Kunderna kommer från Bizkit. Vad gäller antalet anställda så hoppas jag att vi kommer att behöva utöka inom kort.

När det gäller nyrekrytering har Kenneth Danielsson en plan, då det enligt honom råder brist på kompetens inom det digitala.

- Vi kommer att jobba med utbildning och försöka attrahera kompetent folk från annat håll än normalt. Det handlar ju inte om kommunikation och mediestrategi i traditionell bemärkelse.

Erik Juhlin

markus.jacobsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.