Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

70.000 kronor för att festa med Hugh Hefner

Publicerad: 11 Februari 2008, 08:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

För första gången kan alla som är villiga att betala festa med Hugh Hefner på hans Playboy Mansion. I Sverige marknadsförs resan i exklusiva communityt A Small World.


Eventföretaget Red Baron Entertainment arrangerar en Mardi Gras-fest på Playboy Mansion den 23 februari. Anthony Khamsei är återförsäljare för Red Baron Entertainment i Sverige.

- Red Baron har ordnat fester på Playboy Mansion tidigare, men då bara för speciellt inbjudna personer. Nu är det öppet för alla som har råd.

Hur marknadsförs resan i Sverige?

- Jag har marknadsfört den till personer som jag tror skulle vara intresserade, bland annat i communityt A small world, där medlemmarna har budgeten att åka. Troligen blir det något mer community.

Vilken är målgruppen?

- Framför allt brats, men även medelålders personer som tycker att det verkar kul. Många tjejer är intresserade av att följa med.

Paketresan, som inkluderar flyg, hotell, limousine och inträde till festen, kostar 10.000 dollar för killar och 9.000 dollar för tjejer.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.