Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

3D-skärmarna snart i Sverige

Publicerad: 6 November 2008, 10:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

3D-skärmarna försenades på grund av en krasch i Dubai - men nu är det snart dags för premiär på Landvetter Flygplats. Pris: 500.000 kronor för 31 timmar.


Dagens Media berättade i mars i år om de nya reklamskärmarna från företaget Balfour. För en halv miljon kronor får annonsörerna synas med sin reklam i 3D i 31 timmar.

-Det är äkta 3D, utan några glasögon, det är ganska fantastiskt, vi har ett samarbete med Philips, sa David Lubin, försäljningschef på Balfour, till Dagens Media.

Balfours 3D-skärm Enligt planen skulle fem skärmar monteras upp på Landvetter utanför Göteborg i maj i år. Men lanseringen fick skjutas på framtiden.

- De råkade ut för en krasch när de hade skärmarna i Dubai, så vi fick skjuta på det, säger Christer Skeppner, säljledare på Luftfartsverket.

Nu blir det i stället 3D-premiär på Landvetter den 29 november.

- Då kör de skarpt läge med kunder, men jag vet inte vilka kunder det rör sig om eftersom det är Balfour själva som har sålt in det. Sedan kommer det här att rulla under hela december.

Kommer ni bara att köra det här på Landvetter?

- Vi gör ett test på Landvetter, och sedan får vi se vad som händer framöver. Om det här är något som faller väl ut så vore det jättehäftigt att göra det vidare.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.