Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

13.000 falska Computer Sweden ska ge it24 flygande start

Publicerad: 22 Januari 2007, 12:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

IDGs it-sajt, it24 gick online i morse. För att marknadsföra sajten delades 13.000 ex av Computer Sweden med modifierad framsida ut. IDGs koncernchef, Lars Dahmén var själv med och delade ut tidningar i Kista Galleria. "Tidningarna gick åt snabbt när folk insåg att det inte var Punkt SE vi viftade med."


- It24 är lite som Dagens Media fast fokuserade på it- och telekom. Vi skriver inte om tekniken utan om företag, affärer och människor i branschen, säger Lars Dahmén.

Han ser inte idag att det finns någon given konkurrent till it24.

- Det finns många medier som skriver om vårt bevakningsområde men då är det uppblandat med skogsindustri och andra saker. På it24 ska alla information finnas samlad.

Per Danielsson med ett förflutet på Computer Sweden men som närmast kommer ifrån Reuters blir chefredaktör för it24.

- Vi har ambitiöst uppsatta trafikmål med it24 men jag kan inte säga mer än så, säger han.

It24 är ett samarbete mellan Computer Sweden, itBranschen och IDG.se. En specialupplaga av Computer Sweden med modifierad framsida delades i morse ut i Kista Galleria, Solna Business Park, Stureplan och Liljeholmens tunnelbana. Framsidan visade it24-loggan halvt avtäckt av presentpapper. Med på förstasidan fanns också it24s två sponsorer LG och Eurosecure.

- Under lanseringen jobbar vi med sponsorskap där sponsorerna får dela på allt utrymme på sajten fram till slutet av februari. Vi har fortfarande en plats ledig, säger Lars Dahmén.

Ett sponsorskap på it24 från och med idag och februari ut kostar 150.000 kronor.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.