Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

118100 tar vd från Tradera

Ylva Ekborn lämnar sin tjänst som operativ chef på Tradera Ebay för att bli vd på 118100.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Publicerad: 28 November 2012, 12:48
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:03

Ämnen i artikeln:

TraderaEniro

Ylva Ekborn slutar som operativ chef på Tradera Ebay för att ta över som vd på 118100 efter Mikael Benckert.

– Det här är ett jättespännande jobb. Vi är i en fas där vi ställer om bolaget efter de förändrade marknadsförutsättningarna, bland annat genom att se till att vi kan driva nummerupplysningsaffären på ett kostnadseffektivt sätt genom outsourcing, säger Ylva Ekborn till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Många söker nu information online via sin smartphone istället för att ringa och det ger nya affärsmöjligheter. Det handlar om att kapitalisera på den växande onlinetrafiken, bland annat genom företagsannonseringen på vår sajt.

Kommer ni över att se över era medieinvesteringar?

– Vi anpassar bolaget och ser över vår marknadsföring så att den fortsätter vara relevant och effektiv. Då fokuserar vi på att skifta medieinvesteringarna till kostnadseffektiva mediekanaler.

118100 har dessutom rekryterat Peter Kusendahl från Eniro. Peter Kusendahl blir vd på dotterbolagen 118100 Online samt Itesco.

Ämnen i artikeln:

TraderaEniro

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.