Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

1.1.3 byter Tre mot Bredbandsbolaget

Publicerad: 9 April 2008, 06:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Dm-byrån 1.1.3 avslutar samarbetet med operatören Tre för att istället börja samarbeta med konkurrenten Bredbandsbolaget. "Det var ett gemensamt beslut", säger Lisa Knutsson Amatiello, vd på 1.1.3.


- Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Tre under tre år men de har börjat göra mycket av produktionen själva och jobbade också en del med en dansk byrå. När vi fick en förfrågan från Bredbandsbolaget om samarbete så kom både vi och Tre fram till att det var lika bra att avsluta samarbetet, säger Lisa Knutsson Amatiello.

1.1.3s uppdragsbeskrivning är att driva försäljning och öka lojaliteten på den befintliga kunddatabasen. Jobbet ska ske i både digitala och traditionella kanaler.

- Vi har tagit fram en ny kundsegmenteringsmodell som vi ska använda för att effektivisera bearbetningen av kundinformation och ytterligare vässa Bredbandsbolaget erbjudande till specifika målgrupper.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.