Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Zmarta

Zmarta satsar stort på marknaden inom bolån

Som en av Sveriges ledande låneförmedlare är vi på Zmarta ett mycket tryggt val för dig som vill ansöka om ett lån. Sen starten år 1999 har vi tagit oss an en hel del – vi har gått från att vara en jämförelsesida för privatlån till att idag erbjuda en komplett digital jämförelsetjänst med fokus på privatekonomi, där såväl lån som elavtal och försäkringar ingår. Detta tack vare vårt förvärv av bland annat Elskling och Insplanet.

Publicerad: 7 maj 2021, 12:39


Trots ett brett tjänsteutbud ligger vårt största fokus på att utveckla vår tjänst som erbjuder jämförelse av bolån för privatpersoner, något vi i dagsläget även bestämt oss för att satsa lite extra stort på. Vi vill nämligen vara en del av den utveckling och den snabba tillväxt som sker inom bolånebranschen, och det på på flera olika håll.  

Vad innebär vår satsning?

I dagsläget kan du hos oss på Zmarta göra allt från att jämföra privatlån, bostadslån och företagslån till att få hjälp med försäkringar och elavtal. Den tjänst vi valt att satsa lite extra på just nu, det vill säga vår jämförelsetjänst för bolån, har dock bara funnits sen år 2020 då vi först startade upp den. 

Att vi valde att starta denna jämförelsetjänst beror helt enkelt att vi insåg att vi måste ge oss in i områden i branschen som är högt efterfrågade av våra kunder och vår publik för att kunna bli bäst i vår kategori. Lyckas man med det och konkurrerar högt kan man ta sig långt. I och med att en av dessa i dagsläget populära marknader är just bolånemarknaden, som utvecklas och växer något enormt, vill vi ge oss in i den lite mer. 

Förbättra din boendeekonomi med vår hjälp

Med andra ord kan vi på Zmarta växa och bli ett alternativ som de flesta kunder vänder sig till då de vill se över och förbättra sin boende- eller privatekonomi. Oavsett om du vill ansöka om ett lån till en kontantinsats till din bostad eller om du vill få hjälp med att förbättra ditt elavtal kan vi hjälpa dig.

Utöver att du med vår tjänst kan jämföra bolån och andra lånetyper och villkor för att se vilket alternativ som passar dig bäst kan du även hos oss testa ditt befintliga bolån, få en värdering på bostad, ansöka om lånelöfte samt få hjälp med att utöka det bolån du har. 

Det finns även flera olika typer av bolån, det är därför viktigt att läsa på innan man ansöker om ett bolån.

Det finns ingen tvekan om att vi gör så gott vi kan för att tillgodose det just du vill ha. Vi vill bli bäst och störst på marknaden, där vi vill att du ska kunna få en komplett bild av bostadsmarknaden och hur pass bra dina egna lånevillkor och avtal egentligen är genom att ta till dig av vår hjälp. 

Är det möjligt för Zmarta att utmana storbankerna på detta sätt?

Nu kanske många av er ställer er frågan om det är möjligt att utmana storbankerna på detta sätt som vi gör? Trots att konkurrensen på bolånemarknaden ökar markant ägs fortfarande en stor del av marknaden av de traditionella bankerna. De har med andra ord fortfarande ett stort övertag. 

Däremot skulle vi säga att svaret på den frågan är, om du frågar oss, ett självklart ja - vi har åtminstone en idé om att satsa och testa i förhoppningen om att vi kan vinna i vår utmaning och konkurrens. 

Något som är till en stor fördel för oss, och även för andra digitala låneförmedlare och lånebolag, är att denna ökande tillväxt och utveckling av bostadsmarknad innebär att  det även för storbankerna finns en större konkurrens att slåss med eller mot. Det slutar dock inte där.  

Utan idag finns det en del annat som också talar för att våra smarta digitala tjänst kan komma att ta stor plats. Det inte minst det faktum att det tack vare vår nya lagändring är möjligt att ge ut bolån även för lånebolag. Samtidigt växer intresset om att hitta det smidigaste och snabbaste alternativet då man vill ansöka om bolån! 

Framtiden kan se ljus ut för oss på Zmarta

Man kan med andra ord säga att vi av flera olika anledningar har gjort väldigt rätt i att satsa på vår egen utveckling och tillväxt inom just bolånemarknaden. Det finns mycket som talar för att vår kompletta jämförelsetjänst med extra allt kan bli en av de bästa, och största, i Sverige.

Genom att erbjuda den största och bredast möjliga digitala jämförelsetjänsten där samtliga av våra kunder har möjligheten att få ett bättre grepp om bostadsmarknaden kommer inte bara marknaden för bolån att ta ännu ett steg framåt. Utan detta kommer även bidra till att kunskapen om boendeekonomi öka drastiskt, och det för det bättre. 

.

Texten är en annons från Zmarta

Se fler branschtitlar från Bonnier News