Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från MyNewArt.se

Tavlor gör ditt hus till ett hem

Det bästa med en tavla är att den verkligen säger något om dig. Min konst på väggarna här hemma är verkligen det som visar vem jag är. De flesta av mina möbler liknar det man nog kan hitta hemma hos många andra. Det är tavlorna som gör mitt hem unikt.

Publicerad: 9 december 2020, 13:03


Det är något som jag känt har varit extra viktigt nu här 2020 då vi helt plötsligt spenderar nästan all tid i vårt hem. Jag har helt plötsligt upptäckt att det som irriterar mig mest i mitt hem är en tom vägg. Den väggen får mig att känna som detta hem kunde tillhöra vem som helst och nu måste jag titta på den varje dag.  

Men att köpa konst kan vara dyrt, för dyrt, dock behöver de inte vara det. Du kan hitta billiga tavlor online och ge ditt hem helt nytt liv. Så du är redo för att spendera ännu mer tid hemma och känna dig helt bekväm med det. Kanske vill du aldrig gå hemifrån igen.

En tavla gör skillnad

Normalt kanske du som mig inte spenderar så mycket tid hemma att du faktiskt märker hur mycket tavlor gör. Nu när vi spenderar så mycket tid i hemmet blir det dock helt uppenbart. Helt plötsligt börjar jag undra om mitt vardagsrum alltid sett så opersonligt ut. De kala väggarna får det nästan att se ut som jag precis flyttat in. Vilket är märkligt då jag alltid vid en flytt försöker få allt på plats så fort som möjligt för att det ska få den härliga hemkänslan.

När jag får bjuda hem människor på besök igen så är det inte det jag vill att de ska se. Jag vill att mitt hem ska representera mig. Äntligen har jag också en massa tid till att få ordning på detta och det kan jag göra från min egen soffa. Att beställa konst hem är inte bara smidigt men också det bästa i dessa tider med social distancing.

Kvalitetskonst som inte kostar skjortan

Jag älskar att fixa i mitt hem men det finns också en anledning till att några av mina väggar kapar tomma. Att köpa konst kan vara väldigt dyrt och det är inte alltid pengarna räcker till. Som tur är finns det nu hemsidor där du kan hitta kvalitetskonst till en billig peng. För kvaliteten är ju också otroligt viktigt.

Det jag har lärt mig är att billiga tavlor inte behöver vara dåliga tavlor. Vanligtvis så kostar handmålade oljemålningar flera, flera tusen och det gör att de inte är så tillgängliga för oss med en normal inkomst. Kanske har vi pengarna till det men de pengarna kan man också spendera på en semester.

Därför blev jag väldigt glad när jag hittade ett online galleri som erbjuder oljemålningar som inte kostar hus och hem. Konst ska vara tillgängligt för alla. Det är inte bara något som ger vårt hem personlighet men också stimulerar våra sinnen och kreativitet. Nu kan vi alla få en oljemålning som passar till våra sinnen och vår unika smak.

.

Texten är en annons från MyNewArt.se