Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från tsreklam

Svenska profilproduktföretaget expanderar

Exponering är A och O för att företag ska överleva konkurrensen. Det förstod det svenska snabbväxande företaget tsreklam.se tidigt och specialiserade sig på att erbjuda alla former av profilkläder och profilprodukter till främst företag, men även privatpersoner. Nu breddar de verksamheten och lanserar två nya sajter som säljer gåvokort respektive klasströjor.

Publicerad: 15 april 2021, 10:16


Svenskt raketföretag inom profilprodukter

I takt med digitaliseringen av samhället var det många som trodde att digital marknadsföring skulle ta över helt. Många trodde att produktmedia, det vill säga bland annat fysiska profilprodukter, skulle få det tufft i konkurrensen. Tiden har dock visat att profilprodukter är en viktig del av företags marknadsstrategi. Oftast är det bästa att kombinera digitala marknadsföring med produktmedia.

Det svenska företaget tsreklam insåg tidigt betydelsen av tryckta marknadsföringsmaterial. När de flesta andra trodde att digital marknadsföring skulle utkonkurrera profilprodukterna lade de istället i en extra växel. Succén var ett faktum. Idag är tsreklam.se Skandinaviens snabbast växande företag inom profilkläder och profilprodukter. Med många års erfarenhet inom tryck- och profilbranschen kan de erbjuda giveaways, kampanjartiklar, presenter och reklamprodukter för företag och privatpersoner. Beställningsprocessen är otroligt smidig och allt sker online direkt på deras hemsida. De hjälper även till med bildskisser och det finns möjlighet för företag att ta fram hela profilkollektioner. 

Gåvokort till företag

Tsreklam expanderar nu verksamheten ytterligare. De lanserar gåvokort.net som är en sajt där företag kan beställa gåvokort till sina anställda och kunder, exempelvis i julklapp. Personen som får gåvokortet kan sedan välja sin julklapp från ett brett sortiment av produkter. Ett gåvokort är en perfekt present till företagskunder och anställda eftersom alla kan välja något som de tycker om. Den växande efterfrågan på den här typen av presenter gjorde att Tsreklam nu väljer att lansera sin nya hemsida gåvokort.net.

Sajten erbjuder marknadens bredaste utbud av gåvokort. Här finns bland annat Leif Mannerströms gåvokort, Vinga Regal, Supékort Unlimited och Joyful Giftcard. De olika korten erbjuder olika gåvor som kortmottagaren kan välja bland. Exempelvis ger Joyful Giftcard möjligheten att välja gåvor från Orrefors/Kosta Boda, Craft, Sagaform och andra populära varumärken. I vissa gåvokort ingår även en förgåva, vilket gör att kortmottagaren får två presenter i en. Kundtjänsten hos gåvokort.net hjälper även företag att hitta det gåvokort som passar bäst för dem.

Klasströjor till högstadieungdomar

Tsreklam expanderar stort och lanserar även klasströjor.se som riktar sig mot högstadieungdomar som vill trycka klasströjor. Många ungdomar som slutar 9:an väljer att trycka upp sin egen klasströja för att skapa ett minne från högstadietiden. En klassisk hoodie med ett eget unikt tryck skapar en gemenskap bland alla klasskompisar.

Att trycka klasströjor påminner mycket om att trycka profilkläder åt företag. Att lansera en ny sajt är ett smart och strategiskt sätt för Tsreklam att bredda målgruppen. Eftersom Tsreklam förfogar över eget tryckeri och lager kan de säkerställa att klasströjorna håller samma höga kvalitet som profilprodukterna för företag samt att beställningarna skickas ut snabbt. Beställningen sker enkelt online på klasströjor.se och där hittar kunderna även svar på vanliga frågor. Med egen kvalitetskontroll och möjlighet till snabb leverans fortsätter Tsreklam att växa sig allt större på marknaden!

.

Texten är en annons från tsreklam