Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från odorfri.se

Så enkelt får du bort mögel, bakterier och odörer

Problem med mögel, bakterier, virus, rök och andra illaluktande odörer kan vara relativt vanligt förekommande både i och utanför det egna hemmet. Mängder av olika faktorer kan helt enkelt påverka luften i vår inomhusmiljö som också kan resultera i att denna förorenas.

Publicerad: 23 april 2021, 05:43


En väldigt bra investering till en i förhållandevis låg kostnad kan här vara en bra ozongenerator. En ozongenerator är en liten enkel och portabel generator som skapar friskt och fräscht ozon på ett konstgjort vis.

Ozon kan ses som en laddad form av det syre som vi får i oss via vår vanliga inandningsluft. Vår natur har annars producerat ozon i miljontals år och där ozonet kan ses som jordens egna luftrengörare samtidigt som det även ger ett visst skydd mot solens starka UV-strålar.

När en ozongenerator skapar en ny och fräsch lukt som hjälper till att ta bort mögel, bakterier, rök och allmänt dålig lukt så görs detta alltid på ett tryggt och säkert sätt utan några bieffekter för den egna hälsan.

Från sommarstugan till garaget

Förutom att en ozongenerator skapar en hälsosam miljö att vistas i för nära och kära så har ozongeneratorer även flera ytterligare fördelar att kunna ta del av.

En ozongenerator är alltid portabel och enkel att ta med sig för att använda där man önskar. Ett bra pris i förhållande till vad man faktiskt får för pengarna är också viktigt för många användare. En ozongenerator väger lätt och upptar heller inte någon större plats där den ska användas samt så kan man även använda sin ozongenerator på mängder av olika ytor.

Idag så finns det även flera olika ozongeneratorer att välja på utefter den yta som produkten är tänkt att användas i. Man kan exempelvis välja en ozongenerator som verkar på mindre ytor upp till 10 kvadratmeter och där dessa passar bra för toaletter, bilar, båtar och husvagnar. Ozongeneratorer som verkar på ytor på upp till 120 kvadratmeter passar bra för hus, lägenheter, sommarhus, kontor och garage. För större hus (över 120 kvadratmeter), lägenheter, garage, kontor och kommersiella lokaler, så finns också ozongeneratorer som täcker ytor upp till hela 200 kvadratmeter om man skulle behöva.

En ozongenerator är också otroligt enkel att installera och komma igång med. Börja som alltid med att läsa tillhörande instruktioner som medföljer din ozongenerator. Sedan så är det dags att städa och rengöra rummet som din ozongenerator ska användas i, ställ sedan in timern för hur lång tid som ozongeneratorn ska användas och sedan är man igång.

Behöver man upprepa sina ozonbehandlingar så upprepas sedan enbart proceduren. Det är också viktigt att komma ihåg att en ozongenerator alltid ska användas i ett tomt rum utan att människor eller djur vistas i rummet, först efter ca 30 minuter efter att ozonbehandlingen har avslutats så är det rekommenderat att vistas i rummet igen.

.

Texten är en annons från odorfri.se