tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Resumé

Nya Resumé – här når du de mest pålästa experterna inom reklam och kommunikation

För den som vill kommunicera med reklambranschen har det länge varit en självklarhet att välja Resumé. I år kommer papperstidningen i en uppdaterad och exklusiv tappning – som blir en ännu smartare kanal för kunder som vill nå ut till reklam- och kommunikationsbranschen.

Publicerad: 1 februari 2023, 19:56


Yasmine Winberg, chefredaktör och ansvarig utgivare på Resumé.

Se till att vara bäst på att kommunicera med de som är bäst på att kommunicera! Resumé är Skandinaviens ledande affärssajt och tidskrift för de som arbetar med marknadskommunikation och reklam. Här når du de mest pålästa människorna inom branschen – och de kräver kvalitet.

– Vi måste alltid ha örat mot marken och ge läsarna och branschen exakt vad de behöver och vill ha. Enligt vår senaste undersökning så gillar Resumés läsare våra fördjupningar och vår förflyttning mot ett mer branschnära innehåll. De vill ha ännu mer inspiration, en bredare omvärldsbevakning och djupare analyser. Så nu ger vi dem helt enkelt detta – i ett ännu snyggare format, berättar Yasmine Winberg chefredaktör och ansvarig utgivare på Resumé.

Tjockare och snyggare

Resumés nya, premiumdoftande magasin kommer att ges ut kvartalsvis, vara dubbelt så tjockt och ha limmad rygg.

– Utvecklingen har bidragit till att tidningen behöver fylla en annan funktion än tidigare. Med ett fördjupande magasin, i coffee table-format, kommer Resumé att vara ännu mer varumärkesbärande och förtjäna en plats framme på fikaborden såväl ute på byråer som på marknads- och kommunikationsavdelningarna. Det blir en bibel som våra läsare kan återkomma till länge, säger Yasmine.

Precis som tidigare kommer Resumés kunder få vägledning och hjälp med att ta fram skräddarsydda nativeartiklar, som går hand i hand med det redaktionella materialet – både i det nya magasinet och online.

Nyhetsbrev varje dag

Utöver sajten och magasinet så skickar Resumé dagligen ut två nyhetsbrev. Här kan man som kund nå en stor del av branschens beslutsfattare.

– Nyhetsbreven tar max fem minuter att läsa och innehåller allt som du som arbetar inom reklam och kommunikation behöver veta för att vara den smartaste och mest pålästa personen i rummet, säger Yasmine.

Därutöver finns förstås Resumés event kvar med sitt breda utbud av konferenser, webbinarier, prisutdelningar och galor för de som arbetar med marknadsföring och kommunikation. Dessa välbesökta mötesplatser är till för beslutsfattare inom marknad, försäljning och kommunikation.

– Våra events ska inspirera, ge nya insikter och kunskap och vara ett forum för nya kontakter och nätverkande, säger Yasmine Winberg.

Här kan du läsa mer om Resumés kommande event inom media och kommunikation.

Har du läst de senaste branschnyheterna? Gå in och uppdatera dig på Resumé.

Intresserad av att veta mer? Kontakta:

Johannes Lindström
Partnerskap & koncept
+46 768 66 77 68

johannes.lindstrom@resume.se

På Ocast finns mer information om Resumé och de olika annonsformat som tidningen erbjuder.

Texten är en annons från Resumé