Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från kelbet.se

Massor av spännande spelalternativ under Fotbolls-EM

Fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg.

Publicerad: 10 juni 2021, 07:54


När fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg så växlar också spelbolagen upp genom att erbjuda ett massivt spelutbud för alla som vill tippa EM 2021. Då fotbollen även är världens överlägset största sport så finns också ett enormt intresse hos spelarna att ta del av spelutbudet som också erbjuds.

Faktum är att det enbart är VM i fotboll samt sommar- och vinter-OS som vanligtvis uppvisar ett större spelutbud och större omsättning hos många spelbolag än vad just fotbolls-EM gör när det gäller stora idrottsarrangemang som löper under viss tid.

Även om vanliga utfall av matcher (1, X eller 2) efter full tid (90 min) fortsatt är väldigt populära så har ändå livespelens inträde på spelmarknaden också tagit densamma med storm. När man spelar live så spelar på hur en match eller ett evenemang ska utspela sig i realtid. Här skulle man kunna tro att det inte finns så många olika spelalternativ att välja och vraka mellan, vilket dock inte kan vara mera felaktigt.

När det även gäller just fotboll så har spelbolagen ett utbud som för många kan verka som helt enorma och tillika svåra att greppa om. Spel på vem som ska bli nästa målskytt i matchen, hur många mål ett lag kommer att göra, hur många måls marginal ett lag ska vinna med, hur många hörnor det blir per halvlek och totalt i matchen till hur många gula- eller röda kort som kommer att utdelas, ja detta är enbart en liten bråkdel av alla spel som är möjliga att placera antingen på förhand eller live hos spelbolagen.

Andra populära spel inför Fotbolls-EM

Under stora fotbollsmästerskap så finns det också ett par andra typer av spelalternativ som lockar många av de svenska- och internationella spelarna, nämligen förhandsspel på vilka som ska vinna mästerskapet samt på vem som kommer att bli mästerskapets skyttekung.

Fotbolls-EM 2021 är också ett på förhand otroligt jämnt mästerskap. Länder som England, Belgien och Frankrike hör till de stora favoriterna tätt skuggade av Tyskland och Spanien, åtminstone om man tittar till hur de största spelbolagens vinnarodds ser ut.

Den mest prestigefyllda individuella titeln under stora fotbollsmästerskap är som sagt den om vem som ska lyckas skotta in mest mål i mästerskapet. Regerande skyttekung från EM 2016 är Frankrikes Antoine Griezmann som då lyckades göra 6 mål. Anmärkningsvärt är att det innan 2016 och så långt tillbaka som 1992 korats skyttekungar i EM som enbart gjort 3–5 mål per mästerskap.

I årets EM så tippas Griezmanns anfallspartner i Frankrike, Kylian Mbappé, som en av de stora favoriterna till skyttekung titeln. Harry Kane i England och Romelu Lukaku i Belgien är andra vana målgörare som också finns med bland favoriterna hos de flesta spelbolag.

En rolig outsider till skytteligatiteln är utan tvekan vår unga svenska anfallsstjärna, Alexander Isak, som även lyckades med att göra hela 17 mål i ligaspelet för sitt spanska klubblag Real Sociedad under den gångna säsongen.

.

Texten är en annons från kelbet.se