Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Luxplus

Luxplus, framtiden inom shopping online

När det gäller shopping online finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Under de senaste åren har dock en ny typ av shopping dykt upp på nätet. Detta är ett fenomen som kallas för medlemsshopping, varpå Luxplus är ett av de allra bästa alternativen. Därför kommer denna artikel att gå igenom hur konceptet fungerar och vad man kan köpa som konsument.

Publicerad: 22 januari 2021, 08:21


Hur fungerar Luxplus

Som kund hos Luxplus kan man välja att bli medlem. När man väl är medlem kan man ta del av de olika medlemsförmånerna. På hemsidan kan man bland annat köpa makeup och smink och göra besparingar på upp till 80 procent. Konceptet i sig är unikt då konsumenten köper ett medlemskap för att ta del av de förmånliga priserna. Detta till skillnad från vanliga butiker på nätet där man betalar fullpris utan någon typ av medlemskap.

Vilka är fördelarna med Luxplus?

Genom att Luxplus erbjuder sina kunder medlemskap kan man köpa varorna till ett betydligt lägre pris. Även om man betalar en medlemskapsavgift på 89 kr per månad sparar man pengar i längden genom att priserna på produkterna är så pass mycket lägre. Medlemskapet har heller ingen bindningstid så du kan enkelt säga upp det när du vill.

Utöver de låga priserna har Luxplus också ett spännande bonussystem där kunden tjänar poäng efter varje köp. Beroende på hur mycket man köper kan man till och med få tillräckligt med poäng för att köpa produkter nästan helt gratis.

Jämförelser av priser - är det verkligen billigare hos Luxplus?

Det finns en mängd olika exempel på priser som visar hur mycket pengar man tjänar genom att handla på Luxplus. Inom kategorin mascara kan man exempelvis köpa Maybelline Lash Sensational Mascara Black till medlemspriset 49,95 kronor. Handlar man samma produkt till normalpris kostar den 129,95 kronor. Ett annat bra exempel är Basics Makeup Brush Set som för medlemmar kostar 119,95 kronor på Luxplus. Normalpriset på denna produkt är 249,95 kronor. Detta visar hur pass mycket pengar man kan spara genom att vara medlem hos Luxplus.

Fri frakt på beauty online 

När man handlar online på Luxplus har man väldigt bra villkor på frakten. Medlemmar får nämligen gratis frakt på alla produkter som de köper. Produkterna anländer också inom 1-3 dagar och man har 30 dagars returrätt.

Som ny Luxplus-medlem är de 30 första dagarna gratis. På så sätt kan man testa och se om medlemskapet är något som man vill behålla inför framtiden.

.

Texten är en annons från Luxplus