Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Betting24.se

Hur man enklast jämför bettingsidor

Nu när bettingsidor kommer upp som svampar ur jorden kan det vara lätt att tappa bort sig mitt ibland alla alternativ och valmöjligheter. Det första du bör titta på innan du registrerar dig är att sidan du tänkt använda dig av har svensk spellicens, inte för att det är brottsligt att använda sig av sajter utan licens men för att du ska kunna spela tryggt och säkert.

Publicerad: 1 mars 2021, 14:35


Bästa bettingsidor med svensk licens garanterar att dina vinster alltid är skattefria, samt att dina personuppgifter är krypterade och därmed skyddade. Här har du även tillgång till verktyg som Spelstopp och Stödlinjen, och ser du deras loggor på sidan är det ett säkert tecken på att sidan har licens. 

Utbud och bredd

Ett brett utbud är otroligt viktigt om du gillar variation. En bra bettingsida ska inte bara erbjuda så många olika sporter som möjligt utan även olika ligor, divisioner, evenemang och turneringar. Cricket i Nya Zeeland, fotboll i den skotska andradivisionen, friidrottsgala i Zürich eller basket i Brasilien - vidga dina vyer och prova nya alternativ! Även e-sporter är på stark frammarsch, och kan vara ett underhållande förslag.

Bredden av satsningsmöjligheterna är också värd att studera. Live betting har blivit mer och mer populärt bland svenskarna, dvs att du spelar på olika händelser under matchens gång. Det kan vara alltifrån antal hörnor till om någon får ett rött kort, nästa målskytt eller resultatet i halvtid. Ofta kan dessutom du streama matcherna, och alltså hänga med minut för minut i alla matchens vändningar.

Fler viktiga detaljer för dig som spelare

En annan faktor när du ska spela är såklart att jämföra oddsen och eventuella bonusar som kan ge extra slantar. Den svenska spellagstiftningen från 2019 har begränsat bonusarna som spelbolagen får ge, men håll utkik efter välkomstbonusar eller oddsbonusar som ofta används när du registrerar dig för första gången. Insättningsbonusar eller gratisbet hör också till vanligheterna.

Till sist rekommenderar vi också att du undersöker hur användarvänlig sidan är, om den fungerar lika bra oavsett om du använder dig av datorn, mobilen eller surfplattan. Är den lätt att förstå och tydlig i sina beskrivningar? Vilken typ av kundsupport har du till ditt förfogande om det skulle behövas? En bra bettingsida har sin support på svenska och 24/7, helst både via telefon och mejl. Betalningsmöjligheter gällande både insättningar och uttag är för många en viktig detalj om man har någon speciell metod man föredrar. Vanliga favoriter är till exempel Swish och Trustly som båda samarbetar med de flesta stora bankerna i Sverige.

.

Texten är en annons från Betting24.se