Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från droemmekaeresten.dk

Hitta den rätta - trots tidsbrist

För inte så många år sedan så var det otroligt svårt att hitta den rätta om man arbetade mycket. Det blir som bekant ofta mycket övertid på jobbet, att då också hinna gå ut och ta initiativet till att börja träffa en potentiell partner är inte troligt att man hinner eller orkar. Men allting förändrades med att internet blev så populärt. Sidor som erbjöd möjligheten att hitta en partner blev väldigt populära. Det är de än idag men det finns saker att tänka på.

Publicerad: 15 juli 2021, 10:07


Innan internet blev en del av vardagen för de flesta människor var det svårt för många att hitta nån att dejta. Detta var särskilt sant för de personer som arbetade mycket och gjorde flera övertidstimmar per vecka. Så är det än idag om man räknar bort internet ur ekvationen.

Internet har förändrat våra liv på de flesta plan och det är en del av allas vår vardag nu. Allt vi gör har på ett eller annat sätt att göra med att vi är uppkopplade ständigt. Att vi har internet hemma och på jobbet betyder mycket, men att vi har det i våra telefoner och därmed tillgång till det alltid, det är enormt.

Veta vart man ska leta

Att hitta den rätta är alltså lättare en någonsin, om man vet vart man ska leta. Det finns många sidor och appar att välja mellan. Genom att besöka droemmekaeresten.dk så förenklar du letandet efter sidan för dig väsentligt.

Det är en sida som listar och jämför olika dejtingsidor och som ger dig information om vad det är för dejtingsida, om det kostar samt annan bra information som medlemsantal. Det är information som hjälper dig välja rätt sida direkt. Du hoppar över att registrera dig på ett anta sidor innan du hittar den som känns bäst för dig.

Viktigt med tålamod

När man ger sig ut på dejtingsidorna så är det väldigt viktigt med tålamod. Man måste vara beredd på att det kan ta tid innan det att man får positiv respons från en av de personer man tycker verkar trevlig på sidan.

Samma sak gäller när man börjat prata med en eventuell partner. Det är viktigt att låta relationen ta den tid den behöver för att växa fram. Om man försöker stressa den delen så riskerar man snarare att relationen tar slut innan den börjat. Det är väldigt lätt för personen på andra sidan att känna av eventuell stress.

Var ärlig

Det kan vara så att det finns saker som man helst inte berättar om. Det kan vara olika saker men alla människor har något de helst håller för sig själva. Det är helt okej. Men man ska ändå vara ärlig när man börjar prata med någon på en av dessa sidor. Det innebär inte att man ska berätta allt på en gång, det blir lätt för mycket.

Nej, det handlar om att inte framställa sig själv som någon som man inte är. Det kommer komma fram senare och då har du skapat dels en situation du behöver ta dig ur, men också en skada på förtroendet mellan er två som kan vara svårt att laga eller hela.

Kommunikationen är viktig

Det är även viktigt att etablera en bra kommunikation redan från början. På så sätt undviker man situationer som kan uppstå då man missförstår eller inte får fram det man vill ha sagt. Kommunikation är otroligt viktigt i alla sorters relationer och det kan inte underskattas i en kärleksrelation.

Nästa steg

När du pratat med personen på andra änden ett tag och ni insett att ni har liknande värderingar och intressen och vill ta det till nästa nivå. Då är det viktigt att du gör plats för detta i ditt liv. Du måste ge tid till relationen för att relationen ska kunna spira.

.

Texten är en annons från droemmekaeresten.dk