Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Filmtopp.se

Filmtopp hjälper dig att hålla kolla på serie- och filmutbudet

Möjligheterna att njuta av en perfekt film eller en fängslande serie har aldrig varit större. I dag finns det en uppsjö av underbara streamingtjänster och fler är på ingång. Samtidigt som detta är fantastiskt, kan valmöjligheterna vara överväldigande. Om du har svårt att välja, besök Filmtopp.se och hitta den perfekta titeln för dig på bara några minuter.

Publicerad: 11 Juni 2020, 08:14


Enormt mycker har hänt sedan Netflix klev in i våra hushåll och etablerade streaming som ett nytt komplement till bio, TV och fysisk film. HBO Nordic, Viaplay, C More, SVT Play, Draken Film, TriArt och Amazon Prime Video är bara några av de alla streamingtjänster som har slagit sig in på den svenska marknaden sedan dess. 

I september är det dags för nästa jättebolag att slå sig in. Då lanseras nämligen efterlängtade Disney+, som gång på gång har blivit uppskjutet från sin ursprungliga lanseringsplan i november 2019. 

Om du är nyfiken på vilka titlar som kommer att finnas på den nya streamingtjänsten, hittar du Filmtopps samlingssida för Disney plus filmer och serier här. Där finns också uppgifter om vad tjänsten förväntas kosta och övrig information som kan vara bra att ha till hands inför den stora premiärdagen.

Stort utbud av spännande läsning

Filmtopp.se har under åren byggt upp ett enormt arkiv med spännande artiklar. Här hittar du över 7 000 nyheter, intervjuer, recensioner, listor, reportage och krönikor om film- och serievärlden. Därtill finns samlingssidor för de olika streamingtjänsterna där man snabbt kan få sig en överblick över vad som händer hos de olika aktörerna och på bara några minuter hitta det där perfekta streamingtipset. För vem är inte trött på att lägga en evighet på att scrolla i de olika streamingapparna?

Något annat som är populärt på Filmtopp är alla quiz. Här har du möjilgheten att både testa dina kunskaper och göra personlighetstest för att se vem just du skulle bli en populär film- eller serievärld. Att en gång för alla få bevisa att man vet mest i kompisgänget när det kommer till Marvel, Star Wars eller Disney har visat sig vara mer än tillfredsställande. 

Podcast och klipp

På Filmtopp.se hittar du också olika podcasts och klipp. Nyligen inledde Filmtopp ett samarbete med Everdahl & Karlssons film TV, som drivs av de folkkära recensenterna Göran Everdhal och C-G Karlsson, samt serietecknaren och popkulturexperten Johan Andreasson. Med sin expertis dikterar, diskuterar och dissekerar de både sina egna och varandras omdömen medan de snackar om de senaste guldklimparna där ute i streamingdjungeln. Givetvis finner du också tid till att damma av en och annan klassiker med.

Filmtopp producerar även egna roliga klipp. Däribland finner vi det stående inslaget “Helgens streamingtips”, där tre sprillans nya och vassa tips presenteras varje fredag. Perfekt för den som inte vill lägga mer än en minut på att sålla streamingaktörernas gigantiska utbud. Givetvis publicerar också Filmtopp de senaste trailerna och egentillverkade, roliga klipp.

Filmtopp i den sociala världen

Utöver självaste hemsidan finns också Filmtopp på flera sociala plattformar. Med andra ord kan du optimera din koll på vad som händer i filmvärlden genom att följa Filmtopp på Facebook, Instagram och Youtube.

Läs mer här

Artikeln är producerad i samarbete med Filmtopp.se och ej en artikel av Dagens Media