Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Byravn

Ett hållbart val med personliga nyckelringar

I en värld av överförbrukning och osunda användningsmönster är det nödvändigt att fokusera på hållbarhet, så att det blir lättare att göra hållbara val genom att köpa produkter i hög kvalitet som håller länge. Sådana produkter kan minska antalet impulsköp och se till att de är lika snygga om ett år då de fortsätter att göra vardagen lite ljusare och får dig att dra på smilbanden.

Publicerad: 14 januari 2021, 09:18


Ett av de danska företag som tagit till sig idén om hållbara produkter är nätbutiken byRavn, som bland annat utvecklar och tillverkar handgjorda produkter i läder i sin egen verkstad i Danmark. Här i nätbutiken hittar du unika och handgjorda produkter i läder, och utbudet är brett då det inkluderar allt ifrån hundhalsband till exklusiva accessoarer. De handgjorda produkterna i läder från byRavn kan skräddarsys och anpassas efter kundens önskemål med personliga tryck. 

Läder är ett material som håller länge, och utöver att det är en restprodukt från köttindustrin blir det också snyggare med tiden, efter hand som det får en patina. Läder är inte heller något ömtåligt material som man måste vara rädd om - tvärtemot blir produkter i läder oftast ännu finare av fläckar eller rispor, vilket är en fördel när man pratar om överförbrukning och hållbarhet.

Ett helhjärtat köp 

Man behöver oftast vänja sig lite vid att förändra sina konsumtionsmönster och preferenser. Ett steg på vägen till att göra hållbara val kan vara att fokusera på att produkterna ska vara personliga och därmed ha en speciell betydelse för dig. En nyckelring med text är ett bra presenttips till dig själv eller någon du tycker om, eftersom det med ett personligt tryck på lädret blir möjligt att få en personlig nyckelring med särskilda datum, namn eller symboler.  

Personliga nyckelringar med namn blir därmed inte vilken present som helst, som kan hittas i varje butik, utan i stället en skräddarsydd produkt som passar dina önskemål. När man köper en produkt som på pricken passar ens önskemål är det mindre risk att den byts ut lika snabbt som om man halvhjärtat klickar hem en tillfällig massproducerad produkt. En nyckelring passar alla, eftersom den gör nyckelknippan snyggare och gör det lättare att hitta husnyckeln i botten av väskan - och en graverad nyckelring med namn som är anpassad till mottagaren kommer garanterat att uppskattas, eftersom den visar att givaren har ansträngt sig lite extra för att hitta en passande present.

.

Texten är en annons från Byravn

Se fler branschtitlar från Bonnier News