Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Bitcoin Pro

Automatisk handel med Bitcoin Pro

Bitcoin är idag den mest populära digitala valutan på marknaden, och experter beräknar att värdet på bitcoin kan komma att stiga med 2000% de närmsta två åren. Det utgör därför en utmärkt investering, för såväl privatpersoner som företag.

Publicerad: 14 januari 2021, 09:12


Men det kan vara svårt att komma igång med att investera i bitcoin, särskilt för dig som inte har tidigare erfarenhet med kryptovalutor. Det är just därför många idag använder sig av programvara som Bitcoin Pro. Bitcoin Pro är en applikation som automatiskt hanterar handel med bitcoin, och bedriver denna handel genom matematiska algoritmer som är designade att vara så effektiva som möjligt. Ett program som Bitcoin Pro kan därför vanligtvis tjäna in mycket mer pengar än man kan som privatperson. Men vad exakt är Bitcoin Pro, och hur fungerar programmet?

Bitcoin Pro

Bitcoin Pro är en plattform som erbjuder sina kunder ett program med artificiell intelligens som självmant investerar och handlar i bitcoin. Det enda som krävs av kunder hos Bitcoin Pro är en initiell investering, allt annat hanteras av programmet. Du kan därmed på ett passivt sätt tjäna pengar på dina besparingar, likt att investera i aktier. Skillnaden är dock att allt sköts av den artificiella intelligensen, vilket innebär en mycket mer effektiv investering. Använder du dig av  bitcoin pro kan du därför känna dig säker, och slipper oroa dig för din investering. Du kan även enkelt se hur mycket pengar du tjänat. Vissa av användarna har tjänat flera tusen dollar utan någon ansträngning alls.

Hur exakt fungerar Bitcoin Pro?

Den artificiella intelligensen som ingår i programmet lär sig genom maskininlärning att läsa marknaden, och optimerar därefter sina åtgärder för alla kunder. Programmet anpassar sig alltså till hur marknaden ser ut varje dag, vilket ser till att investeringen blir så bra som möjligt. Att kunna investera på ett liknande sätt manuellt skulle ta flera timmar av arbete, och som människa skulle du ändå inte vara lika effektiv. Den artificiella intelligensen kan på några sekunder gå igenom flera miljoner bytes av information och sedan ta ett informerat beslut kring investeringen. 

Kom igång med Bitcoin Pro

Är du intresserad av att tjäna pengar passivt med hjälp av AI? Då kan du lätt komma igång med Bitcoin Pro. Det här är vad du behöver göra:

Registrera dig

Att registrera sig är helt gratis, men du behöver först godkännas av plattformen. Sedan kan du använda dig av programmet utan ytterligare kostnad, allt du behöver är startkapital att investera i dina första bitcoins. 

Investera ditt startkapital

Du behöver alltså investera en initiell summa innan du kan komma igång, precis som med vilken investering som helst. Bitcoin Pro rekommenderar att du börjar med runt 2500kr, eftersom mindre summor är svåra att tjäna nämnvärda summor på.

Börja handla

Du kan med ett enkelt knapptryck komma igång med din bitcoinhandel. När du väl trycker på "Trade", så sköter programmet resten för dig, och du kan slappna av. Du kan även välja att handla manuellt vid behov, men det är svårt att lyckas bättre än den artificiella intelligensen. Lycka till!

.

Texten är en annons från Bitcoin Pro