Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Investorunner

8 smarta sätt att tjäna pengar hemifrån

Att ha mera pengar över i plånboken varje månad när alla räkningar är betalda är förmodligen ett mål för oss alla. Att man börjar med att göra upp en bra och ärlig budget över hushållets ekonomi är alltid rekommenderat, detta ger dig en klar och tydlig överblick över din ekonomi och vad som även kan förbättras.

Publicerad: 16 april 2021, 09:30


Faktum är att det annars är allra vanligast att göra upp en budget när man redan har en ansträngd ekonomi som kan vara svår att få ihop. Det är också betydligt vanligare i många hushåll att kunna hitta pengar att spara genom att minska på utgifterna än vad det ofta är att hitta vägar att även öka sina inkomster på. Just därför så vill vi hjälpa dig på traven med några av våra allra bästa tips om hur du faktiskt även kan göra för att tjäna pengar hemifrån.

· Har du pengar att investera? Ja i sådana fall så ska du inte låta pengarna ligga kvar på det vanliga bankkontot till minimal sparränta. Aktier, fonder, guld, olja och fastigheter är bara några områden att kunna investera i, som alltid så behöver du skaffa dig kunskap inom ämnet innan du sätter igång.

· Att hyra ut saker man inte har användning för är populärt. Detta kan gälla allt från att hyra ut ett rum i sin lägenhet eller hus till att hyra ut släpvagn, gräsklippare, musikutrustning med mera

· Har du kunskaper inom områden som tex. Att du talar olika språk, fotografering, musik, textskrivande, webbdesign, programmering med mera? Ja då finns mängder av möjligheter att tjäna extrapengar via plattformar som Fiverr och Upworks digitala tjänster.

· Har du ett överfullt förråd eller garage med saker som du inte använder? Detta kan alltid ge en välbehövlig slant in på kontot och annonserna kan enkelt läggas upp på tex. Blocket och/eller Tradera.

· Är du kunnig inom områden som du tror att andra skulle vilja lära sig mera om? Idag finns möjligheter att göra sina egna E-kurser och att sälja dessa via olika plattformar online.

· Har du en intressant historia att berätta eller annan kunskap att dela med dig av? I sådana fall så kan du göra E-bok som du sedan säljer via någon av alla de olika plattformar som finns för detta.

· Är du en person som gillar att stå framför kameran och kanske även har en efterfrågad nisch att fylla? Via bloggar, YouTube och Instagram finns pengar att kunna tjäna från hemmets trygga vrå.

investorunner.com

Texten är en annons från Investorunner

Se fler branschtitlar från Bonnier News