Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

"Vill dansa under den gotländska stjärnhimlen"

Publicerad: 4 juli 2016, 09:44
Uppdaterad: 4 juli 2016, 13:18

ALMEDALEN 2016. Hallå där Gustaf Silenstam från SSU Uppsala som skrev ett vädjande mejl och lyckades knipa en biljett till DJ-Battle.


Ämnen i artikeln:

DJ-battle

Gustaf Silenstam, vice ordförande för SSU Uppsala skrev ett känslomässigt övertygande mail där han lyfte fram hur DJ-Battle länge varit en dröm att få gå på:

"Om jag skulle få gå skulle en stor dröm gå i uppfyllelse. Jag skulle nämligen älska att få vara med på detta event och få dansa loss under den gotländska stjärnhimlen."

Tack vare det har han nu fått en biljett.

Varför vill du gå på DJ-Battle?

– Jag såg videoklipp från förra året och det verkar vara väldigt bra stämning och ett kul sätt att mingla med människor från olika partier och organisationer. Sen är det också en kväll där man kan bortse från de politiska frågorna och fokusera på att bara tävla i musik.

Vad har du för förväntningar på kvällen?

– Såklart kommer det att bli grymt, jag hoppas att regeringen och Alliansen ska bjuda varandra på lite motstånd. Jag hoppas såklart att regeringen vinner.

Varför är du här i Almedalen?

– Jag kommer främst delta i olika seminarier och nätverka med andra unga politiker. Det är viktigt att även vi unga syns i Almedalen när många frågor som rör oss unga diskuteras här.

DJ-Battle äger rum på onsdag 20.00 på Kallis.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DJ-battle

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev