Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Välkommen till nya dagensmedia.se

Publicerad: 6 november 2017, 19:05
Uppdaterad: 7 november 2017, 12:20

Vi hoppas att du ska gilla vår nya sajt – hör gärna av dig med synpunkter.


NR

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se


Nära två år har gått sedan vi senast gjorde en större förändring av sajten. Mycket har förstås hänt sedan hösten 2015 – och vi på Dagens Media är väldigt glada över att kunna presentera en uppdaterad version av dagensmedia.se.

Vi vill med den nya formen förtydliga att den öppna sajten är vår snabba nyhetskanal. Jag hoppas att den ska upplevas som tydligare, att du som läsare ska ha lättare att hitta det du söker.

Designen är framtagen i samarbete med Rickard Frank, tidigare kreativ chef på Dagens Nyheter, som nu driver den egna byrån Rickard Frank studio. Bland övriga uppdragsgivare finns, vid sidan av Bonnier News, den spanska dagstidningen El País, som tidigare i år rullade ut vad som beskrivs som världens största businessplattform på spanska.

Vår ad Daniel Augustsson har lagt ner mycket jobb för att nya sajten ska matcha utseende och layout i vårt tryckta magasin.

Vi kommer under de kommande veckorna att vidareutveckla, slipa på utseendet och addera nya funktioner. Till exempel kommer bloggar och poddar att få en tydligare exponering och plats på sajten.

 

Självklart vill vi veta vad du tycker – vad kan vi göra bättre?

Mejla mig gärna på: niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev