Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Wallstreet kickar utClear Channel från Umeå

Publicerad: 5 maj 2009, 02:59
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:25

Utomhusbolaget Wallstreet expanderar till Umeå och knuffar därmed undan Clear Channel som tidigare haft säljuppdraget. För att klara den nya marknaden nyanställer Wallstreet nu säljare.


Sedan den 1 januari finns Wallstreet representerade i Luleå och går från och med i 1 juli in också i Umeå.

- Vi har redan en säljare på plats i Luleå och ska rekrytera minst en säljare till Umeå. Med tiden kan det bli fler eftersom vi nu har stärkt upp oss rejält i norra Sverige, säger Christian Eriksson, vd på Wallstreet.

Han säger att Umeå, som Norrlands största stad, blir en viktig strategisk punkt för Wallstreet i norra Sverige.

- Staden har ett av Sveriges största universitet och regionen har en positiv utveckling som är intressant ur reklamsynpunkt.

Enligt siffror från Länstrafiken i Västerbotten uppgick antalet bussresor i kommunen under 2008 till 5,1 miljoner. Wallstreet ska sköta både den invändiga och utvändiga försäljningen av bussarna.

Wallstreet har expanderat snabbt de senaste åren och finns i dag representerade i 21 städer i Sverige.

- Det känns bra att kunna expandera i dessa tider, inte bara för att det bidrar positivt till omsättningen, men också för att det sänder bra signaler internt.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.