söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Universitetsmedia ska etablera 360 nya skärmar

Publicerad: 22 november 2019, 08:48

Robert Bryhn är vd för Universitetsmedia som nu lanserar ett nytt nordiskt skärmnätverk.

Universitetsmedia lanserar ett nytt nordiskt skärmnätverk i och med etableringen av egna skärmar och ett avtal med gymföretaget CMS.


AD

Axel Duberg


Universitetsmedia är ett utomhusbolag med skärmar primärt på svenska universitets- och högskolecampus. Nu lanserar Universitetsmedia ett nytt skärmnätverk under namnet Active Lifestyle, då egna skärmar etableras på gymanläggningar i Norden samtidigt som ett samarbetsavtal har slutits med CMS. CMS är ett träningsnätverk med cirka 120 gymanläggningar i Norden. 

LÄS MER: Ocean Outdoor köper Adcity Media 

Enligt Universitetsmedia innebär etableringen av det nya nätverket att bolaget går från att i nuläget ha 190 skärmar till att ha 550 skärmar vid nästa årsslut. 

Robert Bryhn är vd för Universitetsmedia.

– Genom den påbörjade expansionen och utbyggnad av vårt nya skärmnätverk på gym i Norden så stärker vi avsevärt vår position inom DOOH i både Sverige, Finland och Norden. [...] Vi är superstolta över förtroendet och samarbetsavtalet med CMS och jobbar nu med högt tempo mot ett fullt utbyggt unikt nordiskt gymskärmnätverk under nästa år” säger han i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev