Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Ocean Outdoor tar innovationshub till Sverige

Publicerad: 28 mars 2022, 08:30

Ocean Outdoor lanserar tech- och innovationshuben Ocean Labs i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Ocean Outdoor

Enligt ett pressmeddelande är Ocean Labs experter på ”att ta fram skalbara och kreativt drivna lösningar för digital och analog out of home”.

Ambitionen är att utveckla och använda tech och servicefunktioner som flyttar digital utomhus framåt och gör det än mer relevant för publiken. Ansvarig för Ocean Labs i Sverige blir Richard Stiller, tidigare product manager på Ocean Outdoor.

– Vår ambition med Labs är egentligen delad i tre. Dels att inspirera till kreativitet inom D/OOH, dels att möjliggöra att idéer kan göras ut, och slutligen att ta fram helt nya produkter och lösningar som byråer och varumärken kan nyttja för sina idéer och kampanjer, säger Jesper Albansson, chief marketing officer på Ocean Outdoor Nordics, i pressmeddelandet.

Ocean Labs lanseras nu i Sverige, Danmark och Norge och ska ha lokala team som hanterar kampanjer, medan utvecklingsarbetet leds från Stockholm och London.

– Ocean Labs har under lång tid drivit på utvecklingen tekniskt och kreativt inom DOOH i Storbritannien och det känns väldigt inspirerande att bygga vidare från den grunden i Sverige. Vi har ett nära samarbete både med UK, Nederländerna och våra grannländer varför vi kommer kunna hämta både lösningar och inspiration sinsemellan, säger Richard Stiller, head of Ocean Labs Sverige, i pressmeddelandet. 

LÄS ÄVEN: Visual Art tar över Ocean Media Tech – medan Ocean Outdoor inleder samarbete med Hand Made Media 

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ocean Outdoor

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev