lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Ocean Outdoor i samarbete med SOK

Publicerad: 23 februari 2023, 06:27

Utomhusbolaget Ocean Outdoor och SOK inleder ett samarbete. Från vänster: Frida Nevalainen, Jesper Albansson, Anders Axelsson, Tobias Hauff, Åsa Edlund Jönsson, Carl Fredrik Mannerberg, Christofer Wallér, Martin Landeby och Marja von Stedingk.

Foto: Pressbild

Utomhusbolaget Ocean Outdoor inleder ett samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté. Avtalet sträcker sig över flera år: ”En milstolpe”, säger Åsa Edlund Jönsson, på SOK i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Ocean OutdoorNyheter

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


I ett flerårigt avtal kommer nu Ocean Outdoor bli partner och officiell leverantör till Sveriges Olympiska Kommitté, SOK. Enligt bolaget är ambitionen att att synliggöra budskap för att bygga engagemang kring det svenska OS-laget mellan och under olympiska spel.

– För oss på SOK är samarbetet med Ocean Outdoor en milstolpe i vår ambition att göra vår rättighet större. Vi kan nu i större utsträckning nå ut med vilka vi är, vad vi står för och vad vi gör samtidigt som våra partners exponeras i association med oss. Det värde som det skapar för alla parter hoppas vi ska bidra till framtida svenska OS-framgångar, säger Åsa Edlund Jönsson, generalsekreterare på SOK, i ett pressmeddelande.

Ocean Outdoor beskriver uppdraget som hedersamt och är stolta över möjligheten att skapa en plattform tillsammans med SOK.

– Ett av våra gemensamt uppsatta mål är att bygga engagemang och känsla av närhet till OS för människor på hemmaplan. I det arbetet och för övriga partners till SOK kommer Digital Out Of Home ha en nyckelfunktion, säger Anders Axelsson, vd på Ocean Outdoor Nordics, i pressmeddelandet.

LÄS ÄVEN: Svag tillväxt för utomhusbolagen 2021

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev