Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Utomhus

Mood fortsätter med City Bikes

Publicerad: 30 mars 2015, 11:40
Uppdaterad: 26 september 2016, 08:07

Årets cykelsäsong är snart här. City Bikes utökar med 20 nya stationer och Mood Stockholm samt Gallerian är fortfarande sponsorer.


Ämnen i artikeln:

Moodgallerian

Den 1 april startar den nya säsongen för City Bikes i Stockholm. I år har cyklarna fått 20 nya stationer, bland annat i Söderort och Västerort. City Bikes ägs av Clear Channel.

– Vi är mycket glada att tillsammans med Stockholms stad fortsätta utvecklingen av cykelsystemet och göra lånecyklarna tillgängliga för ännu fler invånare. Att påbörja eller avsluta pendling med lånecyklarna är ett fantastiskt alternativ för både människa och miljö, säger Ola Klingenborg, nordisk vd på Clear Channel, i ett pressmeddelande.

Precis som tidigare är Mood Stockholm samt Gallerian sponsorer till cyklarna. Enligt ett pressmeddelande slog lånecyklarna rekord år 2014 med över en halv miljon lån.

– Den fortsatt ökade tillgängligheten av cyklar och smidig kortförsäljning genom bland annat samarbetet med 7-Eleven och Pressbyrån gör det enklare än någonsin tidigare att köpa kort och börja använda lånecyklarna. Nu siktar vi på nya rekord till förmån för Stockholm och de som rör sig här, säger Ola Klingenborg.

City Bikes kan användas om man har ett cykelkort. De två typerna, säsongskort och 3-dagarskort, finns tillgängliga på City Bikes hemsida eller hos någon av återförsäljarna. Meningen är att man kan låna en cykel i någon av stationerna och sedan lämna den på en annan station.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Moodgallerian

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.