Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

LED-lösningar blir eget affärsområde hos Visual Art

Publicerad: 11 november 2021, 07:00

Visual Art inför ett nytt affärsområde för specialbyggda och stora skärmytor.

Foto: Bengt Allebrink

Intresset för LED-lösningar ökar och nu väljer utomhusbolaget Visual Art därför att göra det till ett eget affärsområde under ledning av Roberth Fredriksson.


Ämnen i artikeln:

Visual Art

Allt fler av Visual Arts kunder vill ha stora, specialbyggda skärmytor. Mot den bakgrunden gör utomhusbolaget därför det nu till ett helt eget affärsområde.

Avdelningen, som leds av Roberth Fredriksson, kommer att fokusera på det tekniska bakom LED-lösningarna. Något man tidigare anlitat underleverantörer till.

– Efterfrågan på specialbyggda skärmlösningar har ökat markant under åren och för oss är det inte bara en bra affär, utan även i många fall enklare att lösa den tekniska biten direkt själva. Och för kunden innebär detta att de slipper flera parter eftersom vi kan leverera allt från skärm till innehåll, säger Anders Apelgren, vd på Visual Art.

Roberth Fredriksson har lång erfarenhet av att arbeta med tekniken bakom de specialbyggda skärmarna och är en av dem som Visual Art tagit hjälp av tidigare.

– Jag har arbetat som underleverantör till Visual Art många gånger under årens lopp så när jag förstod att de hade samma syn på potentialen kring LED-lösningar var valet att kliva på enkelt. Det ska bli otroligt roligt att driva den här biten av verksamheten framåt, säger Roberth Fredriksson, Business Unit Director LED på Visual Art.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Visual Art

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev