fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Klart: De ska leda Ocean Outdoor i Norden

Publicerad: 4 februari 2020, 10:47

Adcity Medias vd Anders Axelsson (t.v) blir ansvarig för integreringen mellan Adcity Media och Visual Art. Det har dessutom beslutats hur de två teamen kommer att arbeta under år 2020. Bild till höger: Andreas Lind, nordisk vd på Ocean Outdoor och Hoss Khosravi, utvecklingschef.

Foto: Adcity Media/ Janne Næss

Ledningsgruppen är klar, liksom Adcity Medias vd Anders Axelssons nya roll inom Ocean Outdoor. De förvärvade bolagen, Adcity Media och Visual Art Media, kommer dessutom att flytta ihop inom kort.

Ämnen i artikeln:

Adcity MediaOcean OutdoorVisual Art

Janne Naess

janne.naess@dagensmedia.se


Brittiska utomhusjätten Ocean Outdoor avrundade hösten 2019 med att kliva in på den svenska marknaden. I september köpte bolaget Visual Arts OOH-del, och i november var det Adcity Medias tur att gå under klubban.

Visual Arts tidigare vd Andreas Lind har sedan tidigare utsetts till nordisk vd för Ocean Outdoor, och nu står det klart vilken roll Anders Axelsson, Adcity Medias tidigare vd, kommer att axla.

Anders Axelssons ska ansvara för integreringen mellan Adcity Media och Visual Art Media, och kommer att rapportera till huvudkontoret i London. 

I den nya rollen som Chief Integration Officer kommer han att leda en integrationsstyrelse där även Andreas Lind och Adcity Medias tidigare ekonomichef Christoffer Stackel ingår. Den sistnämnda är numera ekonomichef på Ocean Outdoor Nordics.

Anders Axelsson kommer även att ingå i Ocean Outdoors nordiska ledningsgrupp tillsammans med Andreas Lind, Christoffer Stackel, Hoss Khosravi, utvecklingschef och Jesper Albansson marknads- och kommunikationsdirektör. 

LÄS MER: Så ska Ocean Outdoor erövra Sverige 

De två tidigare bolagen kommer dessutom att bli samboende. De kommer att sitta tillsammans med Visual Art, som numera är ett renodlat signagebolag, på Hälsingegatan i Stockholm.

–Exakt när det sker har vi inte spikat än, men att flytta ihop teamen är självklart ett väldigt roligt steg på resan, säger Jesper Albansson till Dagens Media.

– Vi kommer att jobba under gemensamt Oceanflagg men agera med två team som fokuserar på sina befintliga och inarbetade portföljer under år 2020. Detta för att göra det så enkelt som möjligt för marknaden, säger han.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev