Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Utomhus

Kampanjbil ska fixa valsegern

Publicerad: 20 Maj 2010, 14:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:50

Moderaternas valbudskap ska synas på en rullande reklamtavla i höst.


Ämnen i artikeln:

Moderaterna

– Denna bil ger oss nya möjligheter att jobba med exempelvis minievents och få en större exponering och uppmärksamhet, säger kampanjchefen Hans Hallin från Moderaterna i Stockholms län.

Bilen har tolv olika skärmar som växlar och kan dessutom användas som en monter och scen. Mellan nionde augusti till 21 september har Moderaterna i Stockholm hyrt bilen.

– Vi kommer ha kreativa möten och dessutom kunna klara av fler aktiviteter per dag. Bilen kommer rulla i hela Stockholms län, säger Hans Hallin.

Bolaget bakom bilen är Karlskronabaserade Actionad som hittat sin första kund i Moderaterna. Att hyra bilen kostar närmare 5 000 kronor om dagen.

– Moderaterna betalar bra, de har inte fått någon rabatt, säger Martin Palmgren som är vd på företaget.

Däremot har man lovat exklusivitet och bilen hyrs inte ut till något annat parti i samband med valrörelsen. Moderaterna är första kunden, men Actionad har för närvarande samtal med bland annat Stena Line.

– Bilens styrka är flexibiliteten, man kan köra den vart man vill och man kan snabbt bygga en monter, detta är en ny grej för hela Europa och den väcker mycket uppmärksamhet, säger Martin Palmgren.

Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.