Jernhusen Media väljer Visual Art som partner för Eurosize

2016-11-30 14:59 Hanna Frick  

Jernhusen Media utökar sitt samarbete med Visual Art till att även omfatta 160 Eurosize-ytor på centralstationer runt om i Sverige.

Visual Art är idag Jernhusen Medias partner för drift och försäljning av DOOH-ytor på centralstationer i Sverige. Parterna har samarbetat med varandra sedan 2010.

De nya ytorna ger tillgång till nya städer och genom det utökade avtalet kan Visual Art öka sin geografiska täckning och räckvidd inom utomhusreklam.

De har även valt att förlänga samarbetet och teckna ett nytt avtal som sträcker sig ända fram till 2024.

För att vi skall kunna driva utomhusmarknaden måste vi även ta de analoga ytorna. Vår ambition är naturligtvis att digitalisera så många som möjligt i framtiden. Vi ser mycket fram emot att utveckla Eurosize-formatets möjligheter på samma sätt som vi tidigare höjt ribban för vad som är möjligt inom DOOH. Vi vill överraska, driva marknaden framåt och göra det som aldrig gjorts förut, säger Hoss Khosravi, affärsområdeschef på Visual Art, i ett pressmeddelande.

I och med det nya avtalet med Jernhusen har Visual Art hand om ett rikstäckande nätverk med 310 Eurosize ytor.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt