onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Här är Ocean Outdoors nya svenska ledning

Publicerad: 7 september 2022, 06:44

Martin Landeby och Carl Fredrik Mannerberg får ansvar för den svenska marknaden när Ocean Outdoor slopar vd-rollen.

Ämnen i artikeln:

Toppnyheter eftermiddagOcean OutdoorUtomhus

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Ocean Outdoor gör om i den svenska ledningen. Anders Axelsson, vd för Ocean Nordic och ställföreträdande vd för den svenska verksamheten, lämnar över ledarskapet för Sverige till Martin Landeby och Carl Fredrik Mannerberg som blir Managing Directors.  och med förändringarna får Ocean Outdoor samma operativa ledningsstruktur i alla nordiska länder.

– I likhet med mediemarknaden i stort har vi levt med svängningarna under pandemin. Jag kan dock med stolthet se tillbaka på hur våra människor hanterat dessa, stärkt vår affär och fått den att växa i samtliga länder samtidigt som vårt långsiktiga kulturarbete grundlagts. Martin och Carl Fredrik är och har varit två av flera viktiga kuggar i det här arbetet, säger Anders Axelsson, nordisk vd för Ocean Outdoor och den som Managing Directors rapporterar till, i ett pressmeddelande.

Tidigare har Martin Landeby varit försäljningschef i Sverige och Carl Fredrik Mannerberg etableringschef.

– Det ska bli fantastiskt spännande att gemensamt få leda och utveckla Oceans svenska erbjudande i en tid då out of home presterar all time high och på allvar flyttar fram sina positioner som medieval. Vi ser att integrerad out of home kommer vara en nyckelingrediens i framtidens medieplanering, säger Martin och Carl Fredrik i ett gemensamt uttalande.

Med anledning av att Martin Landeby lämnar sitt nuvarande uppdrag kliver Adam Ringqvist på rollen som Sales Manager i Sverige.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev