Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Hanna Isacson blir operativ chef på Wallstreet

Publicerad: 7 januari 2020, 12:19

Hanna Isacson tar över rollen som operativ chef på Wallstreet Media efter Sanna Kindberg som lämnar bolaget.

Foto: Wallstreet Media

I januari tillträder Hanna Isacson tjänsten som operativ chef på Wallstreet Media: ”Fantastiskt roligt att komma till en ny spännande bransch och till ett välrenommerat Göteborgsbaserat bolag”, kommenterar hon.


Ämnen i artikeln:

UtomhusWallstreet

När Sanna Kindmark lämnar sin roll som operativ chef på Stampen-ägda Wallstreet Media, blir det Hanna Isacson som tar över. Hon kommer närmast från en tjänst som General Manager för STS Study Abroad med övergripande globalt ansvar för affärsområdet. 

- Det är med glädje jag i dag kan presentera Hanna Isacson som ny operativ chef för Wallstreet Media. Hanna har en gedigen ledarerfarenhet inom sälj- och marknadsföring från en mycket konkurrensutsatt bransch. Hon har under tio års tid axlat roller med större och större ansvar inom STS Education. Denna erfarenhet i kombination med Hannas personliga driv och resultatfokus kommer att bidra till att förstärka Wallstreets position som ett av Sveriges ledande trafikreklambolag, kommenterar Johan Hansson, vd Stampen Media.

Hanna Isacson ser fram emot att gå in i sin nya roll den sjunde januari:

- Det är fantastiskt roligt att komma till en ny spännande bransch och till ett välrenommerat Göteborgsbaserat bolag som Wallstreet Media med en erkänt stark säljkultur. Jag kommer tillsammans med alla duktiga medarbetare på Wallstreet göra allt för att utveckla affären ytterligare.

Samtidigt som den nya operativa chefen börjar, tackar Johan Hansson företrädaren Sanna Kindmark för hennes tolv år på Wallstreet Media:

- Wallstreet har de senaste åren visat kraftiga resultatförbättringar och fina vinstmarginaler, mycket tack vare Sannas goda insatser. Jag är säker på att den positiva trenden kommer att fortsätta under Hannas ledning.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

UtomhusWallstreet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News