söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Cupra slår sig in i Sverige med hologram

Publicerad: 24 februari 2021, 06:10

”Cupra är ett nytt varumärke på den svenska bilmarknaden, en okonventionell utmanare som strävar efter att ta andra vägar och göra saker på ett annorlunda sätt. Det blir därför naturligt att försöka hitta nya medialösningar”, säger Helena Sjöberg Tufvesson, marknadschef på Cupra.

Spanska bilmärket Cupra väljer att sticka ut med rörliga hologram och stortavlor i Stockholm. ”Vi är fantastiskt glada och stolta över resultatet”, säger Caroline Ekstrand på PHD Media.

Ämnen i artikeln:

JCDecauxPHDUtomhus

RDM

Redaktionen Dagens Media


Hologrammen kan ses på JCDecaux ytor på Drottninggatan, Birger Jarlsgatan och vid Medborgarplatsen.

– Idén med hologram har funnits med ett tag, men vi ville ha rätt produkt att exponera. Vi tittade på olika lösningar men fastnade för JCDecaux, som i samarbete med Havelle kunde skapa hologram på utvalda platser i Stockholm, säger Caroline Ekstrand, client director på PHD Media, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Så justerar tv, radio och utomhus sina priser inför 2021 

Cupra är en spinoff från det spanska märket Seat. Med lanseringen av nya modellen Cupra Formentor e-hybrid plug-in gör bilmärket sin första större offensiv på den svenska marknaden.

– Cupra är ett nytt varumärke på den svenska bilmarknaden, en okonventionell utmanare som strävar efter att ta andra vägar och göra saker på ett annorlunda sätt. Det blir därför naturligt att försöka hitta nya medialösningar och jobba med kreativa format i vår mediastrategi, säger Helena Sjöberg Tufvesson, marknadschef på Cupra.

LÄS OCKSÅ: Kartläggning: Så såg annonsinvesteringarna ut under pandemiåret 

Utöver hologrammen syns Cupra även på JCDecauxs 60 kvadratmeter stora supersize-tavlor vid de större trafiklederna samt på eurosize-tavlor i Stockholm, Göteborg, Uppsala Norrköping och Enköping.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev