Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Utomhus

Clear Channel till sex nya köpcentrum

Publicerad: 25 Augusti 2015, 07:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:53

Clear Channel etablerar 120 digitala skärmar i köpcentrum genom ett avtal med köpcentrumföretaget Steen & Ström.


Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Affären, som gäller 120 digitala skärmar i sex köpcentrum i Sverige, innebär att Clear Channel dubblerar antalet digitala skärmar i sin köpcentrumserie, från 88 skärmar till 208 skärmar, i 22 köpcentrum.

Clear Channels digitala nätverk består nu av totalt 376 skärmar.

– Det här är jätteviktigt för oss. Vi var först i Sverige med att etablera digitala skärmar och med det här avtalet tar vi steget till ett riktigt rikstäckande nätverk. Det är något våra kunder har efterfrågat, säger Sofie Brange, press- och kommunikationsansvarig på Clear Channel, till Dagens Media.

De köpcentrum som omfattas av affären är Emporia, Malmö; Marieberg Gallerian, Örebro; Kupolen, Borlänge; Allum, Partille; Torp Köpcentrum, Uddevalla, samt Galleria Boulevard, Kristianstad.

– Vi har gjort bedömningen att köpcentrum är en plats där man har väldigt många besökare och kunderna är nära till köp. Det är en attraktiv plats, säger Sofie Brange.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.